Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Minutfilet - saltimbocca

10 portioner

Ingredienser

10 stk. Danpo Minutfilet

10 stk. Parma skinke

2 bdt. Salvie

10 gulerødder

2 squash

1 kg frosset spinat

Revet ost

Salt og peber, olie

8 stk. gulerødder – i tern

2 selleri/bladselleri - i tern

4 fed hvidløg

8 stk. tomater i tern

4-5 dl hvidvin

2-3 bouillonterning/kylling

900g båndpasta

2 bundter persille


Tilberedning

Læg minutfilet fladt ud. Læg salvieblade på fileten, krydr med salt op peber og læg en skive parmaskinke omkring. Steg filetterne ved mellemvarme på begge sider – ca. 3 min. på hver side.

Sauter gulerødder og bladselleri i olie. Tilsæt hakket hvidløg, tomat og hvidvin. Rør det sammen og lad det koge ned. Tilsæt 3 dl vand og 1 bouillonterning. Lad det koge i ca. 10 minutter.

Kog pasta mør. Vend det kort i smør/olie på en pande og tilsæt persille og groft salt. 

Velbekomme!

Minutfilet - saltimbocca