10 portioner
Ingredienser
10 stk. Kryddermarineret kyllingefilet/alm. filet
Perlebygsalat
5 dl. perlebyg eller perlespelt
3 tsk. honning
3 spsk. limesaft
½ tsk. vaniljepulver eller korn fra ¼ vaniljestang
2 hjertesalat hoveder
250 g babyspinat
500 g sukkerærter
250 g ærteskud
250 g blåskimmelost
250 g friske hindbær
4-5 nektariner
1-2 tsk. smagsneutral olie
Marineret rødløg
500 g rødløg
2 dl. hvidvinseddike
2½ spsk. honning
2½ tsk. hele rosa peberkorn
Tilberedning
Marinerede rødløg: Skær rødløg i fine både og læg dem i en lille skål. Opvarm hvidvinseddike i en lille gryde med honning og rosa peberkorn og hæld den varme lage over rødløgene. Lad rødløgene marinere i lagen i køleskabet mindst 1 time inden servering, og gerne mere.
Kog perlebyg efter anvisning på pakken og lad det køle af. Rør honning med limesaft og vanilje, hæld det over den afkølede perlebyg og rør godt sammen.
Pluk bladene af hjertesalaten og anret på et fad sammen med babyspinat (del evt. de største af hjertesalat bladene i mindre stykker). Del sukkerærter på langs i strimler og anret dem på salaten sammen med ærteskud og skimmelost i små stykker samt friske hindbær.
Skær nektarinerne i halve, pensl dem med lidt olie på skærefladen og grill dem med skærefladen nedad i 4-5 minutter. Skær dem i mindre stykker og læg dem på salaten.
Grill eller steg fileterne, og server med perlebygsalat, grillet nektarin og marineret rødløg.