Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Lynstegt kylling med chorizo peberfrugt og linser med Alasa Mojo

10 portioner

Ingredienser

8 Danpo kyllingefileter

250 g grønne linser

2 spsk. olivenolie til stegning

100 g chorizo i tynde skiver 

4 fed hvidløg

Salt, peber

4 peberfrugter, gul og rød

4 spsk. citronsaft

1½ bk. baby spinat

 

Salsa Mojo

2 rød peberfrugt

3 store røde chilier

12 soltørrede tomater

2 fed hvidløg

50 g mandler

1 dl vand

4 spsk. rødvinseddike

½ dl olivenolie

Salt, peber

 

Tilbehør

Brød f.eks. focaccia

 

Tilberedning

Skyl linserne i koldt vand og kog dem ca. 20 min. i letsaltet vand. Skær kyllingefileterne i strimler. Lynsteg kylling, chorizo og hakket hvidløg 2 min. i olivenolie.

Krydr med salt og peber, tilsæt peberfrugt i strimler og lynsteg endnu 2 min. Kom de kogte afdryppede linser ved, dryp med citronsaft og lynsteg ca. 2 min. Tag wokken af varmen, bland med spinat og server straks med brød og Salsa Mojo.

Salsa Mojo: Flæk peberfrugten og chilierne, fjern kernerne og tryk dem flade. Grill dem i ovnen på skindsiden, til skindet bobler op og bliver mørkt. Læg dem til afkøling i en plastpose og pil skindet af.
Findel peberfrugt, chili, soltørrede tomater, hvidløg, mandler og vand med en stavblender. Tilsæt eddike, olivenolie, salt og peber.

Velbekomme!

Lynstegt kylling med chorizo peberfrugt og linser med Alasa Mojo