Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Lynstegt kylling med chorizo peberfrugt og linser med Alasa Mojo

10 personer

Ingredienser
8 Danpo kyllingefileter
250 g grønne linser
2 spsk. olivenolie til stegning
100g chorizo i tynde skiver
4 fed hvidløg
Salt, peber
4 peberfrugter, gul og rød
4 spsk. citronsaft
1½ bk. baby spinat

Salsa Mojo
2 rød peberfrugt
3 store røde chilier
12 soltørrede tomater
2 fed hvidløg
50g mandler
1 dl vand
4 spsk. rødvinseddike
½ dl olivenolie
Salt, peber

Tilbehør:
Brød f.eks. focaccia

Tilberedning
Skyl linserne i koldt vand og kog dem ca. 20 min. i letsaltet vand. Skær kyllingefileterne i strimler. Lynsteg kylling, chorizo og hakket hvidløg 2 min. i olivenolie.

Krydr med salt og peber, tilsæt peberfrugt i strimler og lynsteg endnu 2 min. Kom de kogte afdryppede linser ved, dryp med citronsaft og lynsteg ca. 2 min. Tag wokken af varmen, bland med spinat og server straks med brød og Salsa Mojo.

Salsa Mojo
Flæk peberfrugten og chilierne, fjern kernerne og tryk dem flade. Grill dem i ovnen på skindsiden, til skindet bobler op og bliver mørkt. Læg dem til afkøling i en plastpose og pil skindet af.
Findel peberfrugt, chili, soltørrede tomater, hvidløg, mandler og vand med en stavblender. Tilsæt eddike, olivenolie, salt og peber.

Lynstegt kylling med chorizo peberfrugt og linser med Alasa Mojo