10 personer
Ingredienser
8 Danpo kyllingefileter
250 g grønne linser
2 spsk. olivenolie til stegning
100g chorizo i tynde skiver
4 fed hvidløg
Salt, peber
4 peberfrugter, gul og rød
4 spsk. citronsaft
1½ bk. baby spinat
Salsa Mojo
2 rød peberfrugt
3 store røde chilier
12 soltørrede tomater
2 fed hvidløg
50g mandler
1 dl vand
4 spsk. rødvinseddike
½ dl olivenolie
Salt, peber
Tilbehør:
Brød f.eks. focaccia
Tilberedning
Skyl linserne i koldt vand og kog dem ca. 20 min. i letsaltet vand. Skær kyllingefileterne i strimler. Lynsteg kylling, chorizo og hakket hvidløg 2 min. i olivenolie.
Krydr med salt og peber, tilsæt peberfrugt i strimler og lynsteg endnu 2 min. Kom de kogte afdryppede linser ved, dryp med citronsaft og lynsteg ca. 2 min. Tag wokken af varmen, bland med spinat og server straks med brød og Salsa Mojo.
Salsa Mojo
Flæk peberfrugten og chilierne, fjern kernerne og tryk dem flade. Grill dem i ovnen på skindsiden, til skindet bobler op og bliver mørkt. Læg dem til afkøling i en plastpose og pil skindet af.
Findel peberfrugt, chili, soltørrede tomater, hvidløg, mandler og vand med en stavblender. Tilsæt eddike, olivenolie, salt og peber.