Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Kylling i wok med nudler

10 portioner

Ingredienser

Ca. 1500g Danpo kyllingefilet eller Danpo kyllingebryst i strimler

5 spsk. sesamolie

2-3 broccoli i buketter

4-5 skivede rødløg

2-3 strimlet rød peberfrugt

Ca. 600-700g strimlet kinakål eller 400-500g strimlet hvidkål

5-6 revne eller snittede gulerødder

3 pakker søde ærter ca. 50g (deles)

5-8 fed hvidløg i tynde strimler

2 ½ tsk rød karrypasta (eller pulver)

8 spsk. sojasovs

8 spsk. sød chili

2 ½ økologisk lime

Salt

5 pakker nudler

10 spsk sesamfrø

Evt. frisk basilikum og koriander

 

Tilberedning

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra. Varm en wok eller stegepande, tilsæt olie og steg kyllingen cirka 5-6 min.
Tilsæt grøntsagerne. Start med broccoli og svits i ca. 2 min. Derefter tilsættes løg, peberfrugt, kina- eller hvidkål, gulerødder, ærter, slut af med hvidløg. Det hele svitses yderligere nogle min. Tilsæt karrypasta, soja, sød chili. Kog yderligere 1 min. og vend nudlerne. Smag til med salt, saft og skal af limefrugt. Drys med sesamfrø og evt. frisk basilikum og koriander.

Velbekomme!

Kylling i wok med nudler