Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Kylling i wok med nudler

10 portioner

Ingredienser
Ca. 1500g Danpo kyllingefilet eller Danpo kyllingebryst i strimler
5 spsk. sesamolie
2-3 broccoli i buketter
4-5 skivede rødløg
2-3 strimlet rød peberfrugt
Ca. 600-700g strimlet kinakål eller 400-500g strimlet hvidkål
5-6 revne eller snittede gulerødder
3 pakker søde ærter ca. 50g (deles)
5-8 fed hvidløg i tynde strimler
2 ½ tsk rød karrypasta (eller pulver)
8 spsk. sojasovs
8 spsk. sød chili
2 ½ økologisk lime
Salt
5 pakker nudler
10 spsk sesamfrø
Evt. frisk basilikum og koriander


Tilberedning
Kog pastaen efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra. Varm en wok eller stegepande, tilsæt olie og steg kyllingen cirka 5-6 minutter.
Tilsæt grøntsagerne. Start med broccoli og svits i ca. 2 minutter. Derefter tilsættes løg, peberfrugt, kina- eller hvidkål, gulerødder, ærter, slut af med hvidløg. Det hele svitses yderligere nogle minutter. Tilsæt karrypasta, soja, sød chili. Kog yderligere 1 minut og vend nudlerne. Smag til med salt, saft og skal af limefrugt. Drys med sesamfrø og evt. frisk basilikum og koriander.

Kylling i wok med nudler