10 port
Ingredienser
Ca. 1500 g Danpo kyllingfilet, delte
2-3 stk. romaine salat
100-150 g hakket løg
4-6 spsk. hakket persille
200-300 g mayonaise
½-1 dl Balsamico vinaigrette (dressing)
ca. 50 g sennep
2 tsk. reven peberrod
Salt, peber
5-8 blomme tomater
Ca. ½ agurk i tynde skiver
10 stk. groft toastbrød
20 skiver bacon
Evt. friske krydderurter
Tilberedning
Del kyllingfileterne en gang på tværs, så der bliver 2 skiver, krydres med salt og peber, steges i olie eller på grill.
Imens skæres det vaskede romanie salat i fine strimler.
Løg og persille hakkes.
Mayonaisen blandes med basamico vinaigrette, sennep, reven peberrod og smages til med salt og peber.
Salat, persille og løg vendes i mayonaiseblaningen.
Tomaterne og agurk skæres i skiver.
Toastbrød ristes.
Bacon steges til de er sprøde. Lad dem dryppe på papirservietter.
Servering
Toastbrødene smøres med halvdelen af mayoniseblandingen. De skivede tomater og agurker fordeles på de smurte toastbrød.
Læg et stykke bacon på hvert brød, derefter fordeles de stegte kyllingefileter.
Fordel den sidste mayonaiseblanding oven på kyllingefileterne og top op med et stykke bacon på hver.
Pynt eventuelt yderligere med friske krydderurter.