Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Grillet kylling svøbt i pancetta med ærtepesto

10 portioner

Ingredienser

10 stk. Danpo fileter

4 tsk. tørret rosmarin eller 1 kvist frisk

20 skiver pancetta

 

Ærtepesto

800 g grønne ærter

4 fed knust hvidløg

Citronskal fra 1 citron

1 dl citronsaft

2 dl olivenolie

2 dl frisk revet parmesan

Salt og peber

Tilbehør

Grillede brød samt romainesalat blandet med frisk mozzarella og basilikum

 

Tilberedning

Drys fileterne med rosmarin og pak dem ind i pancetta. Grill fileterne direkte i 5-6 min. på hver side.

Findel ærter, hvidløg, citronskal, citronsaft og olivenolie med en stavblender. Rør parmesanosten i, og smag til med salt og peber.

Server pestoen til kyllingen sammen med salat og brød.

Velbekomme!

Grillet kylling svøbt i pancetta med ærtepesto