10 personer
Ingredienser:
1 kg Danpo kyllingekebab
900 g tørrede ægnudler
7 spsk stærk mangochutney
7 spsk japansk sojasauce
Friskkværnet peber
625 g sukkerærter i mindre stykker
7 gulerødder i tynde, skrå skiver (ca. 200 g)
500 g minimajs i mindre stykker
5 spsk sesamfrø - ristede
1 dl. sweet chili sauce
Tilberedning:
Kog nudlerne i en gryde med kogende vand tilsat salt. Efter 1-2 min. under omrøring er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Hæld nudlerne i en sigte og lad dem dryppe godt af. Rør mangochutney, sojasauce og peber sammen til en dressing og bland den med nudler, sukkerærter, gulerødder og minimajs.
Steg kyllingekebab på panden, vend nuddelblandingen heri, og bland det hele godt sammen.
Anret nudelsalaten i et stort fad, drys med sesamfrø og server med sweet chili sauce.