Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Krydrede kyllingestrimler i majspandekager

10 personer

Ingredienser

1250 g. kyllingestrimler

2½ tsk. stødt koriander

5 tsk. spidskommen

2½ tsk. gurkemeje

2½ tsk. ingefær

5 tsk. karry

2½ tsk. paprika

½-1 spsk. chili

2½ tsk. salt

2½ spsk. kokosolie

Majspandekager

500 g. majsmel

1 l. mælk

15 æg

5 spsk. olie

2½ tsk. salt

Raita dressing

5 dl. græsk yoghurt

2½ spsk. frisk koriander

2½ spsk. frisk mynte

500 g. agurk

Salt og peber

Salat

1 stort rødt spidskål eller 2 små

5 avocadoer

Friske krydderurter f.eks. koriander og bredbladet persille

2-3 lime

Tilberedning

Bland alle krydderierne sammen. Opvarm kokosolien i en pande og steg krydderierne i olien i ½ minut inden kyllingestrimlerne tilsættes og steges med, til de er gennemstegte, ca. 5-6 minutter ved middel varme.

 

Pisk majsmel med mælk, æg, olie og salt til dejen er glat og uden klumper. Bag pandekagerne - evt. i lidt fedtstof – på en pande.

Hak koriander og mynte og rør det i yoghurten. Flæk agurken på langs og fjern kernerne ved at skrabe på langs med en teske. Hak agurken og rør det i yoghurten. Smag til med salt og peber og lad dressingen trække mindst ½ time i køleskabet inden servering.

 

Snit den røde spidskål meget fint, del avocado og lime i tynde både.

Server majspandekagerne med krydrede kyllingestrimler, rød spidskål, avocado, krydderurter og lime, samt raita dressing.

Krydrede kyllingestrimler i majspandekager

Gó ide: Der kan naturligvis også bruges kyllingefilet eller inderfilet i clubsandwich - og så blot strimle og krydre dem.