10 personer
Ingredienser
1000 g stegte Danpo filet strimler
2½ spsk. persille
2½ spsk. purløg
2½ spsk. dild
2½ spsk. olivenolie
500 g. broccoli
250 g. frisk spinat
250 g. cherrytomater
500 g. frosne ærter
2½ dl. græsk yoghurt 10%
5 spsk. mayonnaise
1 spsk. limesaft
1-2 tsk. wasabi
1½ dl. græskarkerner
Salt
Brød
Tilberedning
Hak persille, purløg og dild i små stykker. Bland krydderurter i olien og vend de stegte filet strimler heri.
Del broccoli i meget små buketter, og skær stilken på skrå i meget tynde skiver. Blancher i letsaltet kogende vand i 1 minut og køl straks af i koldt vand. Lad det dryppe godt af i et dørslag.
Skær spinat i strimler og del tomater i halve.
Hæld de frosne ærter i en skål og dæk dem med kogende vand. Lad dem trække 5-7 minutter og hæld vandet fra. Blend ærter med græsk yoghurt, mayonnaise, limesaft, wasabi og smag til med salt.
Bland stegte filet strimler med broccoli, græskarkerner, spinat, tomat, og anret i fine glas. Pynt med en skefuld cremet ærtedip og lidt friske krydderurter.
Server kyllinge-cocktailen med resten af ærtedippen og et stykke brød.