10 portioner
Ingredienser
750 g Danpo kyllingefilet eller kyllingestrimler
750 g pasta f.eks. spiraler, skruer eller penne
Olivenolie
400 g champignon
4 fed hakket hvidløg
1 spsk tørret oregano
1/4 liter fløde
1/4 liter hønsebouillon
Salt, peber
100g rucola
Frisk revet parmesan
Tilberedning
Skær kyllingefileterne i tynde strimler.
Kog pastaen som anvist i letsaltet vand.
Brun kødet i lidt olivenolie og læg det til side.
Skær champignon i skiver og rist dem sammen med hvidløg.
Krydr med oregano, tilsæt fløde samt hønsebouillon og lad saucen koge 5 min.
Kom kyllingekødet i saucen, smag til med salt og peber og bring det hele i kog.
Vend pastaen i saucen, drys godt med rucola samt revet parmesan og server straks med lunt brød.
Tilbehør:
Brød