Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Stegt medister med rosenkål og gulerodssaute

10 personer

Ingredienser
1500 g kyllinge medister fra Danpo
Smør eller olie til stegning

Rosenkål og gulerodssaute
750 g gulerødder i store tern
750 g rosenkål, de yderste blade pilles af
750 g kartofler i tern
4-5 spsk smør
2-3 dl grøntsags bouillon
Reven skal af 2 usprøjtede citroner
Salt og peber
4-5 spsk hakket persille
125 g ristede hakket hasselnødder

Tilberedning
Varm smør op i en sautepande, vend gulerødder, rosenkål og kartofler i panden. Kom bouillon ved og lad det simre i 10-15 min. kom evt lidt ekstra bouillon i.
Krydr med citron, hvidløg, salt og peber. Drys med hakket persille og ristet hasslenødder.

Steg kyllingemedisteren efter anvisning på pakken og server med saute.

Stegt medister med rosenkål og gulerodssaute