10 portioner
Ingredienser
10 kyllingeoverlår
2½ tsk. salt
Friskkværnet peber
Marineret appelsinsalat
5 store appelsiner
2 store røde grapefrugter
2 store citroner
10 forårsløg
2-3 granatæbler
5 spsk. bredbladet persille
2½ spsk. honning
2½ spsk. limesaft
Friskkværnet peber
Tilberedning
Krydr kyllingeoverlårene godt med salt og peber, og steg dem i ovnen i ca. 45 minutter ved 180ºC
Skræl appelsiner og grapefrugt og skær dem i tynde skiver. Skær fileterne ud af citronen. Snit forårsløgene på skrå i tynde skiver. Tag kernerne ud af granatæblet og hak persillen godt. Læg appelsinskiver og grapefrugtskiver lagvis. Slut af med citronfileterne og drys med forårsløg samt granatæblekerner. Pynt med persille.
Rør honning med limesaft og friskkværnet peber og hæld det over appelsinsalaten, gerne ½ time før servering.
Server kyllingeoverlår med marineret appelsinsalat og en et godt stykke brød.