Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Tarteletter med kogt hønsekød i asparges

Tarteletter med hønsekød i asparges

10 stk

1375 g (ca.) hønsekød i tern
7,5 dl. bouillon
750 g fine aspargessnitter
50 g smør
50 g hvedemel
Salt, peber
Pynt brøndkarse
10 stk tarteletter

Tilberedning
Hæld aspargesene til afdrypning i en sigte - gem vandet (ca. 7,5 dl).

Smelt smør i en tykbundet gryde ved jævn varme. Tilsæt mel under kraftig omrøring. Tilsæt aspargesvand og bring opbagningen i kog. Vend hønsekød, asparges, salt og peber i.

Kog stuvningen ved svag varme og under forsigtig omrøring i ca. 2 min. smag til.

Lun tarteletterne efter anvisningen på emballagen. Hæld ca. ¾ dl hønsekød i asparges i hver tartelet.

Pynt med brøndkarse og server straks.

Tarteletter med kogt hønsekød i asparges