10 personer
Ingredienser
1800 g Danpo hakket kylling
Kyllingebacon i skiver
Ca. 8 tsk. salt
2-3 æg
3 store løg, finthakket eller revet
7 spsk. mælk eller fløde
5 spsk. mel
Julekrydderier efter eget valg
Mozzarella eller cheddar
Tilberedning
Rør hakket kylling med salt. Tilsæt æg, finthakket løg og fløde. Rør mel og krydderier i farsen. Lad farsen hvile mindst 30 minutter.
Smør en muffinform med fedtstof. Lav farskugler og tryk et stykke frisk mozzarella ned midt i farsen. Luk hullet og bind bacon omkring i et kryds som en pakke. Læg pakkerne i hver sit rum i muffinformen.
Form ovale frikadeller. Læg dem 2 og 2 i en v form på en bageplade med bagepapir, og form hjerter. Bag dem 12-15 minutter i ovnen ved 200°C. Grill dem evt. en smule til sidst, for en sprød overflade.