Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Kyllingeleversalat med blodappelsin og nødder

10 portioner

Ingredienser

1,5 kg Danpo kyllingelever, optøet

Smør og olie til stegning

6 stk. hjertesalat

4 blodappelsiner

2 store lukas pærer

200 g hasselnøddekerner

1 dl koldpresset rapsolie

4 spsk. balsamico

Salt og friskkværnet peber


Tilberedning

Skær bunden af salathovederne og del dem i blade. Skær skrællen af blodappelsinerne og del dem i fileter uden skræl. Skær pærerne i halve, fjern kernehuset og skær i tynde skiver.

Rist hasselnøddekernerne på en tør pande til den brune hinde begynder at falde af. Hæld nøddekernerne over på et rent viskestykke og gnid dem rene for hinder.

Puds lever ren for sener og rist dem i smør og olie på en pande, til de er rosa. Krydr godt med salt og friskkværnet peber og vend alt sammen på et fad.

Pisk olie og balsamico sammen og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten og server.


Velbekomme.

Kyllingeleversalat med blodappelsin og nødder