10 portioner
Ingredienser
1,5 kg Danpo kyllingelever, optøet
Smør og olie til stegning
6 stk. hjertesalat
4 blodappelsiner
2 store lukas pærer
200 g hasselnøddekerner
1 dl koldpresset rapsolie
4 spsk. balsamico
Salt og friskkværnet peber
Tilberedning
Skær bunden af salathovederne og del dem i blade. Skær skrællen af blodappelsinerne og del dem i fileter uden skræl. Skær pærerne i halve, fjern kernehuset og skær i tynde skiver.
Rist hasselnøddekernerne på en tør pande til den brune hinde begynder at falde af. Hæld nøddekernerne over på et rent viskestykke og gnid dem rene for hinder.
Puds lever ren for sener og rist dem i smør og olie på en pande, til de er rosa. Krydr godt med salt og friskkværnet peber og vend alt sammen på et fad.
Pisk olie og balsamico sammen og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten og server.
Velbekomme.