10 personer
Ingredienser
30 Danpo stegte kyllingespyd
1000 g. nudler
2 store løg
250 g. sukkerærter
5 røde peberfrugter
250 g. babymajs
½ l. edamame bønner (frost)
½ dl. sesamolie
25 g. finthakket ingefær
2½ spsk. finthakket rød chili
3-5 fed presset hvidløg
Frisk koriander
Vores kyllingespyd er en hel marineret inderfilet - saftig og fuld af smag.
Tilberedning
Tilbered kyllingespyd efter anvisning på pakken.
Kog nudler efter anvisning på pakken og hæld dem i et dørslag til afdrypning. Skær løg, sukkerærter, peberfrugter og babymajs i lange, tynde strimler. Læg edamame bønner i en lille skål og overhæld dem med kogende vand, og lad dem trække ca. 5 minutter, til de er tøet op.
Opvarm sesamolien i en wok eller dyb pande og steg ingefær, chili og hvidløg i ca. 1 minut. Tilsæt de kogte nudler samt grønsager og steg det hele sammen i 1-2 minutter ved høj varme.
Server kyllingespyd med stegte nudler, frisk koriander og en god chilisauce.