10 personer
Ingredienser
30 Danpo stegte kyllingespyd
5 spsk. ketchup
2½ spsk. soya
2½ spsk. brun farin
2½ tsk. røget paprika
2½ tsk. salt
Salat
1,5 kg. små kogte, afkølede kartofler
5 nektariner
2½ agurk
1½ dl. granatæblekerner
250 g. frissé salat
2½ spsk. æblecidereddike
2½ tsk. rørsukker
1½ tsk. knust rosenpeber
Tilberedning
Tilbered kyllingespyd efter anvisning på pakken.
Skær kartoflerne i skiver og nektarinerne i både. Flæk agurken på langs, skrab kernerne ud med en teske og skær agurken i skiver. Bland med granatæblekerner og plukket frissé salat.
Rør æblecidereddike med rørsukker og knust rosenpeber og hæld blandingen over salaten og bland let.
Server de stegte kyllingeinderfileter med salaten og evt. et godt brød.