10 portioner
Ingredienser
40 stk Danpo kyllingeinderfileter
4 tsk. farin eller rørsukker
4 tsk. karry
4 tsk. limesaft
4 tsk. kokosmælk
Små træspyd
Kokosdip
3-5 tsk. rød thaikarry eller anden karry
7 dl kokosmælk
1 dl grovmalet jordnøddesmør
2 dl vand
4 tsk. limesaft
4 tsk. fiskesauce eller salt
Evt. sukker
Nudelsalat
300g nudler
2 bdt. radiser
2 aurgk
500 g forskellige spirer (ikke lucerne)
½ - 1 bk. Mizuna salat eller rucola
Dressing
200 g ananas-chipotle salsa eller sød chilisauce
4 spsk. limesaft
4 spsk. fiskesauce
4 tsk. mørk ristet sesamolie eller alm. olie
Tilberedning
Bland sukker, karry, limesaft og kokosmælk. Vend inderfileterne godt rundt i marinaden og lad dem trække mindst 1 time. Læg træspydene i vand i mindst 1/2 time. Sæt inderfileterne på spyd.
Rist thaikarry i en skefuld kokosmælk, til det begynder at dufte.
Tilsæt resten af kokosmælken, jordnøddesmør og vand. Bring saucen i kog under omrøring og lad den koge i ca. 3 min. for svag varme.
Smag saucen til med limesaft, fiskesauce og sukker.
Pensel spydene med olie og grill dem 2-3 min. på hver side.
Tilbered nudlerne som anvist og skyl godt i koldt vand. Skyl radiserne grundigt, lad gerne lidt af toppen sidde og skær dem i skiver.
Halver agurken, fjern kernerne og skær den i skrå skiver. Pisk salsa, limesaft, fiskesauce og sesamolie sammen. Vend nudlerne godt rundt i dressingen og tilsæt de øvrige grønsager.