10 personer
Ingredienser:
750g Danpo kyllingeinderfilet
Olivenolie
600g pasta f.eks. rigatoni eller penne
150g parmaskinke
3-5 fed hvidløg
2-3 spsk timian
500g majroer
500g jordskokker
75g hasselnøddekerner
1 bdt. hakket persille
60g frisk parmesan
Salt, peber
Nøddebrød med gorgonzola:
10 skiver Ciabattabrød
250g gorgonzola
75g hakkede hasselnødder
Frisk timiankviste
Tilberedning
Skær inderfileterne i mindre stykker. Kog pastaen som anvist på emballagen i letsaltet vand. Steg parmaskinken sprød i ovnen under grillen. Hold godt øje det går hurtigt.
Skær majroerne i tern eller smalle både og jordskokkerne i skiver.
Steg kyllingekødet 1 min. i olivenolie tilsat hvidløg. Kom timian, rodfrugter og grofthakkede hasselnøddekerner ved og steg i ca. 6 min. under konstant omrøring.
Krydr med salt og peber og bland straks med friskkogt pasta, sprød parmaskinke brækket i mindre stykker og hakket persille. Drys med høvlet/revet parmesan og server med nøddebrød til.
Nøddebrød med gorgonzola:
Smør brødene med gorgonzola. Drys med hakkede hasselnødder samt timian og gratiner i ovnen til de er gyldne.