10 portioner
Ingredienser
900 g hakket kylling
5 tsk. pizzakrydderi
2-3 tsk. salt
Tomatsauce
1,2 kg tomat passata
5 fed presset hvidløg
250 g finhakket løg
3 tsk. oregano
3 tsk. salt
Lagkage fyld
2-3 lille grøn squash
5 store tomater
15 store fuldkornstortillas
500 g revet mozzarella
3-400 g cherrytomater
Pesto
90 g pinjekerner
250 g parmesan
3 dl. olivenolie
5 håndfulde frisk basilikum (gem et par blade til pynt)
5 fed hvidløg
Tilberedning: Ælt hakket kylling godt med pizzakrydderi og salt.
Bland tomatpassata med presset hvidløg, finthakket løg, oregano og salt.
Skær squash og tomat i meget tynde skiver.
Bland pesto i en blender.
Læg en tortilla på en bageplade beklædt med bagepapir. Smør et lag tomatsauce på tortillaen, drys med mozzarella og læg ca. 1/3 af kyllingekødet på i små ”totter”. Læg næste tortilla på, herpå tomatsauce og mozzarella samt tynde skiver af squash. Herpå endnu en tortilla, tomatsauce, pesto, mozzarella og kylling, dernæst et nyt lag med skiver af tomat oven på tomatsauce og mozzarella og endelig den sidste tortilla med tomatsauce, mozzarella og kylling samt små cherrytomater skåret i halve.
Bag lagkagerne i ovnen ca. 30 minutter ved. 175⁰C.
Pynt af med basilikumblade, og server med den resterende pesto.