10 portioner
Ingredienser:
1,2 kg Danpo hakket kyllingefars
4-6 tsk. rød thaikarry
2½ ds. kokosmælk, evt. light
5 tørrede limeblade
3-4 rødløg
75g cashewnødder eller peanuts
350g sukkerærter
Fishsauce
Sukker
Evt. frisk koriander eller thai basilikum
Salt og peber
Tilberedning:
Krydr kødet og form til små kødboller ca. 32 stk.
Brun kødbollerne grundigt i lidt olie på en pande og læg dem til side.
Rist karry pastaen i lidt af kokosmælken, til det begynder at dufte. Tilsæt kødboller, resten af kokosmælken, limeblade, rødløg i både samt cashewnødder, og lad det simre i 6 min.
Kom sukkerærterne ved, kog endnu 1 minut og smag til med fishsauce og en anelse sukker.
Drys evt. med frisk koriander eller thai basilikum og server med ris.