Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Lasagne


10 personer

Ingredienser
900g hakket kyllingekød
1 spsk oliven olie
2 løg
3 fed hvidløg
140g tomat koncentrat
2-3 ds hakket tomater
3-4 ansjoser
2 tsk sambal oleek, eller chilli pulver
200 g finthakket bladselleri
Salt og peber
500g lasagne plader, tørret
½-1 liter mornay sauce
200g revet gratineringsost

Tilbehør: Grøntsager skåret i mundrette stykker eller grøn salat.


Tilberedning
Varm en gryde op med olie. Sauter hakket løg, hvidløg og kyllingekød til det er let brunet. Hak kødet med en grydeske så det bliver findelt og ikke klumpet.

Kom tomatkoncentrat, hakket tomater, ansjoser, sambal oleek og fintsnittet bladselleri i. Smag til med salt og peber, lad saucen koge i 15 min ved jævn varme.

Læg lagvis kyllingesauce, mornay sauce og plader indtil sidste lag er mornay sauce. Stil lasagnen i en forvarmet ovn ved 200°C i 20 min. og kom derefter revet ost på i 20-25 min.

Server med gnave grønt; f.eks gulerødder, agurk, bladselleri og rød peber.

Lasagne