10 portioner
Ingredienser
900 g hakket kylling
150 g revet løg
350 g revet squash
150 g havregryn
5 æg
3 tsk. salt
Pynt
Gulerod i tændstik-tynde stave
Ærter
Majs
Peberfrugt i tynde strimler
Løg i både
Små broccolibuketter
Grøntsagspakker
2-3 squash
2 røde peberfrugter
5 gulerødder
300 g sugarsnaps
Tilberedning: Rør hakket kylling med revet løg og revet squash. Mal havregryn til groft mel i en minihakker og bland det i farsen sammen med æg og salt.
Fordel farsen i små muffin forme. Lav sjove ansigter i overfladen med grøntsagerne (pynt) og bag dem i ovnen ved 175⁰C i ca. 20 minutter til de er gennemstegt.
Pynt evt. ekstra med friske krydderurter eller strimlet gulerod.
Lav grøntsagspakkerne af strimlede grøntsager og squash, der er skåret på langs i tynde skiver, det er nemmest med en grøntsagsskræller.
Rul hver squash skive omkring en lille håndfuld af de strimlede grøntsager. Hold dem sammen med en tandstik.
Server kyllinge-muffins med grøntsagspakker og pastaskruer.