10 personer
Ingredienser:
1 kg Danpo hakket kyllingefars
Salt, peber
2 æg
2 dl hvedemel
2 finthakket løg
300g champignon
80g hasselnødder
150g revet emmentaler
Druesalsa:
½ kg blå og grønne druer - kernefri
1 bundt forårsløg
¼ dl. Citronsaft
½ dl olivenolie
1 bundt hakket mynte
Salt, grov peber
Tilbehør:
Små kogte eller ristede kartofler.
Tilberedning:
Rør kødet sammen med salt, peber, æg, hvedemel og løg.
Hak champignon og nødder groft og kom dem i farsen. Form farsen til en aflang rulle og rul den i revet ost. Bag farsrullen ved 200C i ca. 30 min. i et smurt ovnfast fad.
Halver druerne og bland dem med fintsnittede forårsløg, citronsaft, olivenolie og mynte.
Smag salsaen til med salt og grov peberblanding.
Skær farsrullen i skiver og server sammen med druesalsa og kartofler. .