10 Personer
Ingredienser
10 stk Danpo kyllingefilet
Olie til pensling
Salsa
5 skive frisk ananas
4 passionsfrugter
2-3 knsp. Sambal oelek
3-4 tsk. akaciehonning
Evt. limesaft
Tilbehør
5 tykke skiver frisk ananas
4 store faste friske ferskner
Olie
Grillkrydderi med citrus fra Santa Maria
20 soft totillas eller 20 wrap tortillas
300 g reven cheddar
Tandstikker
Tilberedning
Blend eller hak ananas meget fint, så konsistensen er som grov mos.
Rør ananasmosen sammen med kødet fra passions-frugterne, sambal oelek og akacie-honning. Smag til med en anelse limesaft, hvis frugterne er meget søde. Pensel fileterne med olie og grill eller steg dem ca. 5 min. på hver side i god afstand til kullene.
Grillede citruskrydrede ananas og ferskner.
Halver ananasskiverne og fjern stokken. Halver ferskenerne og fjern stenen. Pensel frugterne med olie og drys med grill krydderi. Grill ananas og fersken 3-4 min. på hver side.
Drys tortillas med reven cheddar og grill krydderi. Rul dem sammen enkeltvis og luk med en tandstik. Grill tortillarullerne ca. 2 min. på hver side.