Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Chili-lime filet med passions-ananas salsa

10 portioner

Ingredienser

10 stk. Danpo kyllingefilet

Olie til pensling

Salsa

5 skive frisk ananas

4 passionsfrugter

2-3 knsp. Sambal oelek

3-4 tsk. akaciehonning

Evt. limesaft

 

Tilbehør

5 tykke skiver frisk ananas

4 store faste friske ferskner

Olie

Grillkrydderi med citrus fra Santa Maria

20 soft totillas eller 20 wrap tortillas

300 g reven cheddar

Tandstikker

 

Tilberedning

Blend eller hak ananas meget fint, så konsistensen er som grov mos.

Rør ananasmosen sammen med kødet fra passions-frugterne, sambal oelek og akacie-honning. Smag til med en anelse limesaft, hvis frugterne er meget søde. Pensel fileterne med olie og grill eller steg dem ca. 5 min. på hver side i god afstand til kullene.

Grillede citruskrydrede ananas og ferskner: Halver ananasskiverne og fjern stokken. Halver ferskenerne og fjern stenen. Pensel frugterne med olie og drys med grill krydderi. Grill ananas og fersken 3-4 min. på hver side.

Drys tortillas med reven cheddar og grill krydderi. Rul dem sammen enkeltvis og luk med en tandstik. Grill tortillarullerne ca. 2 min. på hver side.

Velbekomme!

Chili-lime filet med passions-ananas salsa