Ingredienser
10 stk. Danpo kyllingefilet
Olie til pensling
Salsa
5 skive frisk ananas
4 passionsfrugter
2-3 knsp. Sambal oelek
3-4 tsk. akaciehonning
Evt. limesaft
Tilbehør
5 tykke skiver frisk ananas
4 store faste friske ferskner
Olie
Grillkrydderi med citrus fra Santa Maria
20 soft totillas eller 20 wrap tortillas
300 g reven cheddar
Tandstikker
Tilberedning
Blend eller hak ananas meget fint, så konsistensen er som grov mos.
Rør ananasmosen sammen med kødet fra passions-frugterne, sambal oelek og akacie-honning. Smag til med en anelse limesaft, hvis frugterne er meget søde. Pensel fileterne med olie og grill eller steg dem ca. 5 min. på hver side i god afstand til kullene.
Grillede citruskrydrede ananas og ferskner: Halver ananasskiverne og fjern stokken. Halver ferskenerne og fjern stenen. Pensel frugterne med olie og drys med grill krydderi. Grill ananas og fersken 3-4 min. på hver side.
Drys tortillas med reven cheddar og grill krydderi. Rul dem sammen enkeltvis og luk med en tandstik. Grill tortillarullerne ca. 2 min. på hver side.
Velbekomme!