10 portioner
Ingredienser
900 g Danpo hakket kylling
2 store løg, hakket
Olie til stegning
4-5 peberfrugter
4-5 dåser hakkede tomater (gerne med chili eller krydderier)
900 g kidney bønner eller blandede bønner
4 fed hvidløg, presset
3 tsk. groft peber
1 tsk. stødt spidskommen
2-3 tsk. chillipulver (mere eller mindre efter temperament)
2 tsk. knuste fennikelfrø
Evt. 1 terning hønsebouillon
Salt og friskkværnet peber
Tilbehør:
Frisk koriander
Cremefraiche
Nachos eller godt brød
Tilberedning: Svits løg i olie til de tager lidt farve. Tilsæt det hakkede kød og lad det svitse til også det får farve. Hak peberfrugter og tilsæt dem sammen med tomater, bønner, hvidløg, krydderier og evt. bouillon. Lad retten simre ca. 60 minutter. Smag til med salt, peber og evt. ekstra chili.
Server med kold cremefraiche og nachos eller godt brød som tilbehør.
Undgå madspild!
Brug resten af kylling con carnen på bufetten dagen efter i taco skaller eller rul dem i en mexikansk pandekage.