10 personer
Ingredienser
10 stk Danpo Minutfilet
Smør og olie til stegning
Salt og peber
700 g risottoris
2½ løg/skalotteløg - finthakket
600 g svampe i grove stykker
4 spsk. olivenolie
2½ liter hønsebouillon
50 g smør
120 g parmesan- revet
Evt. trøffelolie
Tilberedning
Svits løg og svampe i olivenolie i en høj pande. Hæld ris i en gryde og svits dem under omrøring, til de bliver blanke. Tilsæt lidt bouillon og lad det koge næsten væk under omrøring. Tilsæt mere bouillon og fortsæt på samme måde til risene er møre og let cremede. Det er vigtigt, at du rører i gryden ofte. Tilsæt igen lidt bouillon og rør smørret i. Risottoen skal have en blød og cremet konsistens. Top med revet parmesan, og smag evt. til med trøffelolie.
Krydr minut fileterne og steg dem i smør og olie på panden 3 min på hver side.