Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Stegt Minutfilet med svamperisotto

10 portioner

Ingredienser

10 stk. Danpo Minutfilet

Smør og olie til stegning

Salt og peber

700 g risottoris

2½ løg/skalotteløg - finthakket

600 g svampe i grove stykker

4 spsk. olivenolie

2½ liter hønsebouillon

50 g smør

120 g parmesan- revet 

Evt. trøffelolie


Tilberedning

Svits løg og svampe i olivenolie i en høj pande. Hæld ris i en gryde og svits dem under omrøring, til de bliver blanke. Tilsæt lidt bouillon og lad det koge næsten væk under omrøring. Tilsæt mere bouillon og fortsæt på samme måde til risene er møre og let cremede. Det er vigtigt, at du rører i gryden ofte. Tilsæt igen lidt bouillon og rør smørret i. Risottoen skal have en blød og cremet konsistens. Top med revet parmesan, og smag evt. til med trøffelolie.

Krydr minut fileterne og steg dem i smør og olie på panden 3 min. på hver side.

Velbekomme!

Stegt Minutfilet med svamperisotto