Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Spareribs med mexicansk salsa

10 personer

Ingredienser
1,5 kg Danpo spareribs
4 tsk. paprika
2 tsk. stødt koriander
Salt og peber
Olie til pensling

Mexicansk salsa:
3 dåser kidney bønner i saltlage
2 rødløg
4 røde chili uden kerner
5 avocado
½ dl. citronsaft
½ dl. olivenolie
2 bundter frisk koriander


Tilberedning
Krydr kyllingespareribs med en blanding af paprika, koriander, salt og peber. Grill spareribsene indirekte i ca. 30 minutter i en kuglegrill.

Skyl bønnerne i vand og sæt dem til afdrypning. Skær rødløg og chili i tynde strimler. Skær avocadokødet i grove tern og vend det straks i en marinade af citron og olivenolie.

Tilsæt de øvrige ingredienser, drys med koriander og smag til med salt og peber. Server salsaen til kødet sammen med lunt brød eller tortillas.

Spareribs med mexicansk salsa